Nieuwsbrief

Geachte heer/mevrouw, beste klant of vriend van de molen, aan iedereen dus,

Een beetje trots melden wij u dat wij vandaag de exclusieve verkoop voor Tholen en omstreken binnen gehaald hebben voor de Zeeuwse Knop.
De Zeeuwse Knop zegt u, wat is dat? Dat is het bakblik voor brood, of cake/pudding, er zijn er 2, in de vorm van de Zeeuwse Knop. Dit artikel werd vorig jaar oktober, met heel veel succes, wereldwijd geďntroduceerd. Google maar naar de Zeeuwse Knop. Bijgevoegd een foto van dit exclusieve product/kado.

Molenwinkel De Vlaswiek heeft nu ook de exclusieve verkoop van de bonbons in de vorm van de Zeeuwse Knop voor Tholen en omstreken. Meer hierover kunt u lezen op: www.origineelzeeuws.nl

We hebben reeds een klein aantal op voorraad. De prijs voor dit zeer exclusieve product: 24,95 euro per stuk inclusief btw in een mooie verpakking. Wie had verwacht in Korenmolen De Verwachting te Tholen, in molenwinkel De Vlaswiek een artikel te kunnen kopen wat sinds vorig jaar oktober reeds in 40 landen van de wereld word verkocht?

We weten zeker dat ook u zo’n exclusief artikel in uw keuken wil hebben of aan iemand kado wil doen waar in de wereld ook. Voor bedrijven een prachtig product, relatie geschenk, uit de provincie Zeeland. De professionele bijgevoegde folder bij dit product is in diverse talen, o.a. in het Engels. We zijn er een beetje trots op!

Tot in de Vlaswiek.

Hartelijke molenaars groeten,

Iza en Jan van Gorsel.


De Zeeuwse Knop; tekoop in Molenwinkeltje "De Vlaswiek".


Nieuw in assortiment:
Luxe doosje met 6 unieke dubbele kaarten inclusief enveloppe met prachtige Zeeuwse foto’s. Weer zo’n exclusief kadootje bij molen De Verwachting in molenwinkel De Vlaswiek.


Weer een exclusief nieuw artikel toegevoegd aan het assortiment van De Vlaswiek te Tholen. Een kaars ter grote van het bakblik in 3 kleuren: wit, zwart en zilver in een mooie geschenkdoos.